1 gift aan Villa Indigo

Hebt u geen specifieke voorkeur, maar wilt u toch iets goeds doen met uw jetons? B-Fix steunt een goed doel: Villa Indigo. Zodra u uw jetons hebt teruggestuurd, doet B-Fix een schenking in uw naam. U krijgt ook een fiscaal attest.

Villa Indigo, een opvangtehuis in Brussel, is vredig toevluchtsoord voor ernstig en vaak terminaal zieke kinderen. Zo kunnen hun ouders en familie die hen voortdurend verzorgen genieten van een moment van rust. Deze situatie heeft een grote impact op de relatie tussen de ouders, maar ook op het leven van de hele familie. Ondanks de inspanningen van de omgeving van het kind is een pauze om op adem te komen en enkele dagen te genieten van een ander levensritme meer dan welkom. Villa Indigo wil ouders ondersteunen bij de opvang en verzorging van hun zieke kind, dag en nacht.

De kinderen worden er als gasten en niet als patiënten onthaald. Alles wordt in het werk gesteld om hen te laten genieten en ontspannen. Een multidisciplinair team staat in voor de medische zorgverlening. Dit is een initiatief van de twee gemeenschappen: er kunnen dus zowel Franstalige als Nederlandstalige kinderen uit heel België terecht.

www.villaindigo.be